Spillet i seg selv er ganske genialt. Markører med malingskuler og skyte på hverandre, er du truffet, ja da er du ute av spillet. Men det finnes ulike typer spill, ellers hadde det jo ikke vært like spennende alltid. her er noen..

Flaggjakten.

To lag, hvorav hvert lag har hvert sitt flagg. Man setter sine respektive flagg på de ønskede steder og det er da spillet begynner. Hvert lag skal prøve å få tak i sine motstanderes flagg og bringe det tilbake til sin egen leir uten å selv bli truffet. da skal flagget tilbake til sin respektive leir. Den som har fått motstanderens flagg tilbake til egen leir først har vunnet gamet..

Bunny hunt

En mann laster opp med det han kan av Markører og maling og løper inn i skogen. Ti minutter etterpå kommer alle andre som blir med på turen, kanskje opptil 30 mennesker etter med 20 ball i sitt magasin. Bunnyen skal da prøve å klare seg i skogen uten å bli truffet. Kan være tidsbegrenset hvis bunny er god og slipper unna.

Bin Laden Hunt.

Tilsvarende Bunny Hunt, bare at Bin Laden får ikke våpen og ball

Last man standing

To lag går hver sin vei i skogen eller begynner på hver sin side av banen. Ved et vedtatt tidspunkt begynner man å lete etter Motstanderen. Vinneren er..... Last man standing